Recensies en ervaringen van cliënten

Let op: Sommige van deze recensies zijn oorspronkelijk in het Engels geschreven (waar aangegeven) Om de inhoud niet persoonlijk te beïnvloeden zijn ze door Google vertaald en niet door mij. Dave. 

Hartelijk dank aan al deze geweldige mensen voor al hun vriendelijke woorden en het delen van hun inzichten en ervaringen. Je weet wie je bent!

(Google recensies – 1 tot 5 sterren) 

Orlando

Beluister hier Orlando’s self-empowerment podcast in het Engels die Winning Within heet: (waarschuwing deze podcast bevat grof taalgebruik) https://open.spotify.com/show/1Tn6rV8jvb1c6jkafx7idL

Luister naar alle afleveringen die ik samen met Orlando in het Engels heb gedaan op deze website hier: (waarschuwing deze afleveringen bevatten grof taalgebruik) Winning Within podcast episodes

Luister je liever naar een podcast in het Nederlands? Klik hier: Zelfrealisatie Amsterdam podcast afleveringen

Pamela – 5 sterren

Ik heb 2 sessies gehad met Dave waaronder regressie en hypnotherapie en de inzichten die ik daaruit heb gekregen gaan me voor de rest van mijn leven vooruit helpen.

Dave is zo’n krachtig, open en mooi persoon je voelt je compleet veilig om het onbekende te betreden samen met hem!

Ook geeft hij een gratis kennismakingsconsult waardoor je goed weet waar je aan toe bent, ik raad iedereen aan om ten minste 1x in je leven een sessie met Dave te doen, je voelt je als herboren erna

Je kunt maar 5 sterren geven, maar deze sessies zijn een oneindig aantal sterren waard 🙂

Bedankt Dave voor alles!

Liefs, Pamela 

—–

(Vertaald door Google)

Tenzin – 5 stars

Allereerst is Dave geweldig! Ik had te maken met angst en andere problemen en ik ben eerder bij een therapeut en psychiater geweest (en ze zijn ook erg duur), maar niemand heeft me ooit geholpen zoals Dave deed.

Hij begrijpt volledig wat je doormaakt, hij heeft zijn manier van spreken en geeft je hulp en advies waardoor je in jezelf gaat geloven en je overwint wat je ook doormaakt. Hij is erg begripvol, slim, zorgzaam en vooral wil hij echt dat zijn klanten alles overwinnen wat ze doormaken.

Hij stuurde me e-mails om me een paar dagen na de sessies te controleren en vroeg me hoe het met me gaat. En tijdens de sessies haastte hij me nooit, nam altijd de tijd en ik voelde me altijd veilig en comfortabel bij hem.

Ik bedoel, ik kan niet genoeg vertellen hoeveel deze man me heeft geholpen, maar ik wil geen lang verhaal schrijven en mensen vervelen, dus als je twijfelt of je een afspraak met hem wilt boeken, zeg ik dat je ervoor moet gaan .

Speciaal voor zijn prijs is het zo de moeite waard. Ik heb het gevoel dat hij meer zou moeten vragen voor wat hij kan doen met zijn vaardigheden, kennis en kracht, maar hij vindt het gewoon heel leuk en wil mensen helpen. Dave-sessies waren een grote duim voor mij. Krijg hulp en word de betere en sterkere versie van jezelf.

—–

Devi – 5 sterren

🙂 Door de guidance van Dave heb ik inzichten & handvaten gekregen waarmee ik me kan connecten met de DIEPE laag van onvoorwaardelijke zelfliefde & acceptatie. Zoveel meer rust & vreugde vanuit binnenuit..wat voelt als iets wat blijvend is!!

Dave , ben je eeuwig dankbaar, & heb diepe respect hoe jij omgaat met mij, je geduld, openheid en rust. Zelf dat is al helend. 🙂

—–

Angie – 5 Sterren

Ik ben inmiddels 2 keer bij Dave geweest voor een sessie hypnotherapie. Ik ben ontzettend dankbaar dat Dave op mijn pad is gekomen. Hij heeft mij geholpen om sterker in mijn schoenen te staan. Dave is een liefdevolle, begripvolle en getalenteerde therapeut. Hij neemt de tijd om een sessie met jouw te doen.

Na de eerste sessie voelde ik mijzelf al meteen beter in mijn vel zitten, dit heeft mij geholpen met de situaties waar ik moeite mee had. Ik ben verbaast van het snelle resultaat van de sessies. Ik raad het iedereen aan om een sessie te boeken bij Dave!

—–

(Vertaald door Google)

Amanda – 5 sterren

Een van de meest transformerende ontmoetingen van mijn leven, daar ben ik zeker van! Ik ben zo dankbaar dat ik Dave heb ontmoet en ik geloof serieus dat als iets in de samenleving verplicht zou moeten zijn, het een sessie met deze man zou moeten zijn!

Als u enige twijfel heeft, IS DIT UW TEKEN 🙂

—–

(Vertaald door Google)

Maico – 5 sterren

Ik laat niet vaak recensies achter, maar ik moest er echt een achterlaten voor Dave. Ik ben zo dankbaar dat ik de eer heb deze geweldige mens te ontmoeten.

Hij is waarschijnlijk de aardigste, meelevende en vrijgevige persoon die ik ooit heb ontmoet. Het was mijn allereerste sessie, maar het ontmoeten van Dave was als het ontmoeten van een wijze oude vriend.

Ik ben zo ontroerd door zijn pure passie om mensen te helpen, hij heeft het grootste hart dat ik heb gekend. Bedankt Dave, voor je aanwezigheid!

—–

(Vertaald door Google)

Nisha – 5 sterren

Dave is gewoon geweldig. Aarzel niet als u hulp zoekt, dan bent u hier aan het juiste adres. Ik ben zo blij dat ik je heb gevonden Dave. Je positiviteit is besmettelijk en ik voel me al geweldig door te beseffen wat je me hebt laten zien.

—–

Thiska – 5 sterren

Dave is heel goed in de juiste vragen stellen en aanvoelen waar hij op moet doorgaan om je in diepere hypnose te brengen. Ik voel me altijd heel licht en vrij als ik bij hem vandaan kom, alsof alles weer stroomt.

Alle zaken die ergens in je lichaam vast zitten en aandacht nodig hebben komen tijdens sessies met Dave naar boven. Hij is ook enorm goed in luisteren en in niet oordelen. Hij laat je heel dicht bij je ware ik komen.

—–

(Vertaald door Google)

Marion – 5 sterren

Dave is geweldig in wat hij doet en geeft echt om je als individu. Ik zat op een heel moeilijke plek en het kostte ons slechts twee sessies om de veranderingen te voelen en een totaal andere mindset te bereiken.

Nu twee maanden en nog een paar sessies later kan ik oprecht zeggen dat hij mijn leven heeft veranderd, hoe ik denk, voel en hoe ik dingen nu op zo’n positieve manier benader.

Ik ben zo blij en dankbaar dat ik hem heb uitgekozen voor deze moeilijke en ingrijpende verandering en ik kan hem alleen aanbevelen als je echt klaar bent om aan jezelf te werken en een verandering aan te brengen. Ik ga hem missen, maar weet dat ik hem altijd kan bereiken. Bedankt, Dave!

—–

(Vertaald door Google)

Caroline – 5 sterren

Ik kon Dave niet genoeg bedanken voor wat hij voor mij heeft gedaan. Hij opende deuren voor diepe inzichten die mijn leven enorm hebben veranderd.

Zijn plaats heeft zo’n vredige en gastvrije sfeer, ik voelde me veilig om te praten en was verrast door mijn bevindingen over mezelf; Ik keek uit naar elke volgende sessie.

Dave is een geweldige hypnotherapeut, zeer inzichtelijk en deskundig, ik heb veel geluk dat ik hem heb gevonden. Ik zou hem ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar antwoorden op zelfs de kleinste problemen.

—–

(Vertaald door Google)

Maïté – 5 sterren

Ik heb net mijn 5-lessenprogramma met Dave afgerond en ik kan oprecht zeggen dat dit programma zo krachtig was en mij en mijn manier van doen echt heeft veranderd. Ik kon echt de diepe transformatie en vooruitgang ervaren.

Dave is een fantastisch persoon die echt zorgzaam, positief is en je laat komen zoals je bent! Ik kan dit programma alleen maar sterk aanbevelen! Heel erg bedankt Dave!

—–

(Vertaald door Google)

Mohamad – 5 sterren

Ik nam op mijn laatste dag in Amsterdam contact op met Dave om een uur te boeken, hij reageerde vrij snel en ik had het geluk om dezelfde afspraak op dezelfde dag te krijgen.

Vanaf het eerste moment dat ik zag dat hij een professional was, ging hij niet door de traditionele manier van hypnose, maar ik had het gevoel dat hij een diep begrip van het onderwerp had met zijn techniek dat hij met mijn hogere zelf kon praten.

Ik raad Dave echt aan en ik zal zeker terugkomen de volgende keer dat ik in Amsterdam ben. Nogmaals bedankt Dave voor het geven van die kans.

—–

(Vertaald door Google)

Waldo – 5 sterren

Het was de eerste keer dat ik een hypnosesessie deed, het was een ongelooflijke ervaring en ik ga een tweede sessie doen. Dank je Dave!

—–

(Vertaald door Google)

Hayden – 5 sterren

Dave is een meesterbrein die het vermogen heeft om anderen te helpen bij het veranderen van hun denkpatronen. Hij heeft me echt geholpen mezelf te begrijpen en trauma’s uit het verleden te heroverwegen … en ik kan hem niet genoeg aanbevelen

—–

(Vertaald door Google)

Max – 5 sterren

Dave is geweldig. Hij neemt de tijd om echt bij jou en je zoektocht te zijn, zonder gebonden te zijn aan een vooraf bepaalde tijdslimiet. Ik had het gevoel dat we echt de tijd hadden om naar alles te kijken waar ik aan dacht, en tijdens dit proces voerde Dave allerlei oefeningen en oefeningen uit die zeer interessant waren.

Voor iedereen die op zoek is naar een ervaring op dat gebied, kan ik alleen maar aanraden om naar Dave te komen.

—–

Yuran – 5 sterren

Dave is een rustig persoon die je goed begeleid in de sessie. Het voelt ongedwongen, persoonlijk en ik was erg geraakt van het effect na 1 sessie. Als je bereid bent jezelf open te stellen voor een verandering dan kan Dave je heel goed helpen. Bedankt!

—–

(Vertaald door Google)

Khushitaa – 5 sterren

Over Dave, waar begin ik? Wat hij doet, is het leven van mensen veranderen. De effecten zijn niet tijdelijk maar voor altijd. Hij is niet alleen een goede luisteraar, maar ook gepassioneerd door wat hij doet waardoor hij anders is dan alle anderen. Bedankt dat je zo aardig bent en me motiveert. Hij is niets minder dan magie! Ik zou zijn diensten aanraden.

—–

(Vertaald door Google)

Ivana – 5 sterren

Ik kan niet eens uitleggen hoe ik me voel… Dave is erg verbonden, ik heb een absoluut geweldige ervaring gehad. Zal zeker terugkomen 🙂

—–

(Vertaald door Google)

Pauline – 5 sterren

Ik wil Dave bedanken voor het werk dat we samen hebben gedaan. Hij is geduldig, begripvol en attent geweest. Hij haalde me uit mijn comfortzone en hielp me om sommige innerlijke gevoelens die daar lang vastzaten beter te erkennen.

Dit was ook mijn eerste keer met hypnotherapie en alles ging goed. Ik heb veel vragen gesteld om de bestaande mechanismen te begrijpen en ik ben er zeker van dat ik gebruik zal maken van de technieken die hij met mij heeft gedeeld. Het allerbeste voor jou en je toekomstige klanten Dave! 

—–

Lucinda – 5 sterren

Na de 3 e sessie met Dave merk ik dat ik steeds meer mensen in m’n omgeving weet te raken met mijn verhaal over hoe het was. Dave is een fijne, rustige man. Hij straalt veel geduld en professionaliteit uit en ik voelde me meteen op m’n gemak bij onze eerste ontmoeting.

De sessie zelf begeleidt hij op een mooie manier en hij wist mij zo te leiden naar daar waar ik moest zijn voor de juiste antwoorden en ontwikkeling. Erg fijn en echt een dikke aanrader om bij Dave langs te gaan!!

—–

Marieke – 5 sterren

Dankjewel Dave voor je inzichten, je tijd, je praktische tips en voor wie je bent! Je hebt me heel erg geholpen om rust in mezelf te vinden.

—–

(Vertaald door Google)

Brian – 5 sterren

Ik had mijn eerste hypnotherapie-sessie eerder deze week met Dave. Ik hoopte mijn spreekvaardigheid te verbeteren en te helpen verminderen, en uiteindelijk af te komen van een stotteren die ik al zolang heb als ik me kan herinneren. Ik moet toegeven dat ik nogal sceptisch was en een beetje angstig over het idee van hypnotherapie – maar binnen tien minuten na het ontmoeten van Dave en het leren van hypnotherapie van een expert, was al mijn scepsis verdwenen.

Dave begon de sessie met het uitleggen van zijn filosofie met betrekking tot hypnotherapie, zijn eerdere ervaring en de verschillende methoden waarop hypnotherapie kan worden uitgevoerd. Bij het bespreken van deze onderwerpen bereidde hij me voor op mijn eigen reis. We doken in de redenen achter mijn wens om mijn spreekvaardigheid te verbeteren en visualiseerden hoe verbeterde vloeiendheid me in staat zou stellen meer dingen te doen, succesvoller te zijn op het werk en uiteindelijk mijn kwaliteit van leven te verbeteren. Nadat we mijn doelen en verwachtingen voor deze sessie hadden vastgesteld, begonnen we met de hypnose.

Gedurende het hele proces creëerde Dave een comfortabele, vredige en ontspannen omgeving waarin ik kwetsbaar kon zijn en mezelf kon openen. Ik ben er volledig van overtuigd dat Dave de kennis en expertise had om me in de goede richting te leiden, de oorzaak van mijn onwetendheid te ontdekken en me te helpen deze te verbeteren. Ik was me de hele tijd bewust van mijn ervaring, bewust dat ik op elk moment helemaal kon pauzeren of stoppen. Ik vond de sessie buitengewoon ontspannend en diepgaand van invloed op mijn spraak en mijn hoofdruimte in het algemeen.

In de dagen na mijn eerste sessie had ik het gevoel dat er een last van mijn schouders was verdwenen. Ik dacht duidelijker, voelde aanzienlijk minder angst / stress, en vooral, mijn vloeiendheid was dramatisch verbeterd. Er is nog werk aan de winkel, maar ik ben er vast van overtuigd dat mijn stotteren bijna volledig zal zijn verdwenen. Ik kijk uit naar mijn tweede sessie met Dave in de komende weken en verheugd om de positieve effecten op mijn leven te zien!

—–

Nona – 5 sterren

Dave is een integere man met veel humor. Ook de zwaardere onderwerpen worden op een rustige manier en op je eigen tempo besproken.

De eerste sessie wist ik niet dat het zo krachtig en bijzonder kon zijn om op deze manier met specifieke problemen om te gaan.

Ik merkte al meteen een enorme verbetering in mijn denkpatronen en hoe ik reageer op bepaalde situaties. Bedankt en tot gauw!

—–

Viktoria – 5 sterren

Ik ga nu al een paar maanden maandelijks naar Dave. Hij is zeer deskundig en ik heb zoveel van hem geleerd. Ik ben erg dankbaar voor deze sessies, ze hebben me geholpen mijn angst te begrijpen en er vriendschap mee te sluiten.

Het heeft me geholpen dieper met mezelf in contact te komen en een aantal trauma’s uit mijn kindertijd te realiseren. Als je een aantal onopgeloste problemen, emoties en pijnen hebt, raad ik je echt aan om een hypnotherapiesessie met Dave te volgen.

—–

Ioannis – 5 sterren

Dave hielp me chaotische verontrustende gedachten te lokaliseren waar ik in jaren geen toegang toe had. Ik zal hem zeker nog een keer bezoeken, en ik raad iedereen aan die beter met zichzelf in contact wil komen om hem eens te bezoeken 🙂

—–

(Vertaald door Google)

Pat – 5 sterren

Dave is professioneel, hij luistert en begrijpt me zo goed en zorgde ervoor dat ik me zo ontspannen en gemakkelijk voelde om mee te praten, en hij leidde me om de positieve manier te zien, zorgt er niet voor dat ik zelf het antwoord moet vinden, dit is wat ik leuk aan hem vind.

En ik raad het echt aan als je op zoek bent naar iemand om te praten of je te begeleiden in het leven. Ik geloof dat hij je kan helpen. Maar hoe dan ook, aan het eind van de dag zal jij altijd degene zijn die ervoor kiest om te doen wat goed voor je is.

—–

Jois – 5 sterren

Super fijne sessie gehad bij Dave. Heel apart om te ervaren, maar uiteindelijk ging het allemaal vanzelf.

Het is heel fijn en relaxed bij Dave. Absoluut alles waard!! Ik heb zeker het gevoel dat het mij ook opgeleverd heeft wat ik er uit wilde halen.

—–

Hannie – 5 sterren

Dave is een open en prettige persoon en heeft mij in een paar sessies op eenvoudige wijze geholpen met het opruimen van behoorlijk wat oude ballast. Aanrader.

—–

Joe-Lee – 5 sterren

Ik heb 1 sessie gehad met Dave en het was zeker een changing game in my life. Echt een aanrader voor een ieder die graag voldoening uit zn leven wilt halen!!!

—–

(Vertaald door Google)

Margreet – 5 sterren

Ik ben verschillende keren naar Dave geweest en ze hebben me enorm geholpen!

Eén sessie was voordat ik een gevaarlijke operatie uitvoerde. Dave liet me naar een dieper niveau van consciousness gaan waar hij mooie herinneringen en echte ontspanning aan de operatie toevoegde.

Het was heel bijzonder om de operatie daarna te ondergaan en hetzelfde ontspannen en vertrouwen te voelen als Dave me in de hypno sesesie had laten voelen. Ik was helemaal niet bang, ik ging in vertrouwen naar de operatie en het werd een geweldige succesvolle ervaring !!

Een andere keer ging ik naar Dave met mijn vraag over het vinden van een echt zinvolle baan die ik gelukkig zou kunnen zijn voor een langere periode.
Met Dave ging ik naar mijn diepere bewustzijn en hij stelde me vragen over mijn waarden, wensen en dromen.
Toen ik het in de normale situatie vroeg, wist ik het niet zo goed, maar nu lijken de antwoorden vanuit mijn diepere niveau eenvoudig te volgen.
Het gaf me veel inzicht in waar ik echt naar op zoek was in een baan.

Het maakte dat ik een baan vond waar ik jaren kon blijven en waar ik echt blij van wordt (de 3 jaar voordat ik elk jaar of half jaar was veranderende).

Dave is voor mij iemand die echt toegewijd is om mensen te helpen. Hij is ongelofelijk betrouwbaar en respectvol met jou. Hij is gemakkelijk om mee te praten en een erg leuke en communicatieve, warme, optimistische persoonlijkheid.

Ik kan absoluut iedereen aanraden om hypnotherapie te nemen bij Dave. Hij veranderde echt mijn leven enorm positief !!

Gratis consult inplannen?