Over mijn dienstverlening 

Leer jezelf beter kennen en ontdek je eigen innerlijke krachten met behulp van Awareness meditatie en krachtige hypnotische technieken, processen en strategieën.

Hoi! Mijn naam is Dave Wright.

Ik ben een gecertificeerd hypnotherapeut en lid van de International Hypnosis Association.

Met een non-dualiteit begrip en erkende effectieve hypnotische technieken, processen en strategieën bied ik hulp, steun en begeleiding aan voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen. 

Dit zodat ze steeds meer inzicht en begrip in hun eigen systeem krijgen zodat ze zelf de kwaliteit van hun eigen leven kunnen verbeteren.

Hypnose en Hypnotherapie

Hypnose is moeilijk te definiëren omdat het geen “ding” is. Hoe wij het woord “hypnose” definiëren is afhankelijk van de situatie en context waarin het woord “hypnose” geplaatst wordt.

In de context van hypnotherapie kunnen wij zeggen dat hypnose een veilig, effectief en natuurlijk hulpmiddel is voor communicatie, positieve veranderingen en persoonlijke ontwikkeling.

Ik gebruik al jaren zelfhypnose om de kwaliteit van mijn eigen leven te verbeteren en daarom heb ik het volste vertrouwen en geloof in de kracht en effectiviteit van hypnose als een natuurlijk hulpmiddel omdat ik uit eigen ervaring weet dat het echt werkt.

Ik beschouw hypnose als een waardevolle gereedschapskist die vol is met nuttige gereedschappen. Dit zijn bijvoorbeeld verschillende technieken, processen, strategieën enzovoort.

Wanneer deze hypnotische gereedschappen correct toegepast zijn kun je bijna elke situatie in het leven positief beïnvloeden en ook veranderen.

Iedereen heeft het in zich om zijn eigen situaties positief te beïnvloeden en te veranderen. Wanneer je met goede gevoelens en de juiste mentaliteit gemotiveerd bent en je hebt de juiste hulpmiddelen, vaardigheden en kennis dan kun je ervoor zorgen dat positieve veranderingen makkelijk, natuurlijk en volledig automatisch gebeuren.

Meer info over hypnose en hypnotherapie?

Klik hier:

Wat is hypnose?

Hypnose kan je helpen bij:

Veelgestelde vragen over hypnose

Er zijn heel veel hypnotherapeuten en hulpmiddelen om van te kunnen kiezen.  

Waarom zou je per se mijn hulp, steun en begeleiding aanvragen?

Hier zijn meerdere redenen waarom ik vind dat je bij mij op het juiste adres bent:

Ik gebruik deze hulpmiddelen en vaardigheden ook voor mijzelf

Met een diep spiritueel begrip dat blijft ontwikkelen gebruik ik zelfhypnose al jaren. Ik heb ontzettend veel positieve veranderingen in mijn eigen leven gemaakt met behulp van hypnose.

Ik had voor over veertig jaar heel veel last van hooikoorts en heftige depressieve fasen. Met behulp van zelfhypnose kon ik belangrijke inzichten krijgen over hoe deze mijn leven ellendig hadden gemaakt zodat ik mijzelf ervan kon bevrijden waarvan deze net als sneeuw voor de zon verdwenen.

Ik heb deze krachtige natuurlijke hulpmiddelen gebruikt om sneller te herstellen van burn-out, de griep, lichamelijke blessures en fysieke, emotionele en mentale pijn.

In het verleden heb ik met zelfhypnose mijn toenmalige lage zelfwaardering en laag zelfbeeld verbeterd en veranderd.

Ik heb ook trauma’s verwerkt door de heftige negatieve emoties beter te leren kennen, te accepteren, te verwerken en dan los te laten. 

Voordat ik begonnen was met andere mensen te helpen was ik eerst met zelfhypnose begonnen om mijzelf te helpen. Ik was echt verbaasd hoe makkelijk en leuk het was om hypnose te gebruiken als een waardevol hulpmiddel.

Ik ben er nu dagelijks mee bezig voor over zes jaar met (zelf)hypnose en meditatie gerelateerde activiteiten zoals nieuwe vaardigheden, processen, technieken en strategieën ontwikkelen, nieuwe trainingen doen en andere mensen begeleiden, steunen en helpen. Het is niet iets wat ik af en toe doe. Ik ben er constant mee bezig.

Zelfrealisatie is één van mijn passies in het leven en hypnose hoort erbij. Ik doe het dagelijks met ontzettend veel plezier. Daarom is het ook makkelijk voor mij om hypnose in ons dagelijks leven te herkennen omdat hypnose en trance net als ademhaling natuurlijke verschijnselen zijn.

Dit en het feit dat ik over dertig professionele hypnotherapie trainingen heb gedaan heeft ervoor gezorgd dat ik een diep begrip heb ontwikkeld over hoe hypnose werkt en hoe ik deze waardevolle communicatie gereedschappen goed kun gebruiken om de positieve intenties van mijzelf en anderen te realiseren.

Persoonlijke aanpak en begeleiding

Ik bied je een persoonlijke aanpak en begeleiding aan.

zelfrealisatie.amsterdam is mijn praktijk gebaseerd op het helpen van mensen door het delen van mijn rijke kennis, inzicht, begrip en het komt vanuit mijn hart in plaats vanuit mijn hoofd.

Ik ben volledig gemotiveerd om je te helpen omdat ik weet hoe belangrijk het is om het alle beste uit het leven te behalen zodat je het echt kunt waarderen en ervan kunt genieten.

Dat is een van de redenen waarom dit één van mijn levens mantra’s is:

“Beseffen. Waarnemen. Ervaren. Genieten. Lachen. Waarderen. Spelen. Relaxen. Leren”

Omdat hoe goed je je voelt is wat echt belangrijk is, toch?

Gratis consult van 1 uur

Ik bied je een gratis consult van 1 uur aan. Volgens mij ben ik één van de enige die dit gratis doet.

Ik vind het belangrijk dat wij eerst elkaar kunnen ontmoeten om een informeel gesprek te voren over je intenties en je tegenwoordig situatie zonder enige druk en betaling.

Toen ik in het verleden problemen had was ik niet zeker als een bepaalde aanpak, therapie of persoon mij zou kunnen helpen. Omdat ik niet veel geld had, durfde ik niet geld uit te geven om achter te komen als iets voor mij geschikt was. Achteraf besefte ik dat ik hierdoor voor heel veel onnodige jaren had geleden.

Daarom bied ik je een gratis consult van 1 uur aan. Tijdens dit gesprek kun je mij persoonlijk ontmoeten en mij vragen stellen. Op deze manier kunnen wij achter komen als wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Dit kost je geen geld. Dus neem contact met mij op en neem het volledige voordeel van een gratis consult.

Stuur mij een mailtje: dave@zelfrealisatie.amsterdam

Onderwerp: Afspraak maken voor een gratis consult

Of maak het gebruik van het contact formulier dat op elke pagina van deze website te vinden is.

Minder geld kosten, langer sessie tijdsduur 

zelfrealisatie.amsterdam transformatie ruimte

Ik houd al mijn kosten heel laag omdat ik de sessies vanuit mijn eigen woonruimte doe zodat ik elke maand geen extra huur voor een bedrijfspand, elektra enzovoort moet uitbetalen.

Dit betekent dat ik een veel lagere prijs voor mijn dienstverlening kan vragen en ook meer tijd in een sessie kan stoppen. 

Op jou verzoek zijn sessies aan huis ook een optie.

Een sessie kost 75 euro en duurt 90 tot 120 minuten en er zijn ook goedkopere opties.

Meer info? Klik hier: Kosten en Contact

Ik ben niet gemotiveerd om geld winst te maken maar wel om mensen te helpen die mijn hulp goed kunnen gebruiken en die het ook willen. Ik vind dit soort werk fascineert, super leuk en echt waardevolle. Elke persoon is uniek en elke situatie is uniek en dit houdt het altijd voor mij interessant omdat het nooit hetzelfde is!

Het leven heeft mij al de juiste levenservaringen, training en vaardigheden gegeven zodat ik een waardevolle dienstverlening kan aanbieden. Ik heb echt geluk dat ik iets doe wat ik super leuk vind omdat het mijn passie is en hier haal ik al mijn voldoening uit.

Ik doe dit niet voor het geld maar ik vraag een redelijke vergoeding voor het werk wat ik doe. 

Daarom heb ik ook de vrijheid om eerlijk te beoordelen als ik iemand wel of niet kan helpen. Dit vind ik heel belangrijk. Ik vind het niet oké dat iemand veel geld moet uitgeven om er achter te komen als hij of zij überhaupt door mij geholpen kunt worden.

Sommige mensen zijn er nog niet aan toe om zichzelf te confronteren en/of te veranderen. Als dit tijdens een gratis consult voor mij duidelijk wordt dan sta ik het niet toe dat je je geld, tijd en energie gaat weggooien omdat je er nog niet helemaal klaar voor bent.

Ik zou je dan adviseren om even over na te denken en besef wat je echt wilt. Dit kun je later aan mij laten weten. Als je er niet helemaal voor open staat dan heeft het weinig zin om jezelf wijs te maken en dan in een transformatie proces te gaan. Je gaat er helemaal voor of je doet het niet. Er is geen tussen weg.

Ik geef je ook nuttige vaardigheden om mee te nemen

Ik geef je waardevolle inzichten, begrippen en technieken mee die jezelf kunt ontwikkelen en in meerdere situaties in je leven goed gebruiken. Ik leer je praktische vaardigheden die je overal kunt toepassen. Bijvoorbeeld: Awareness meditatie. Zelfhypnose. Duidelijk en directe communicatie met je emoties.

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Klik hier: Over mijn werkwijze

Als je opzoek bent voor iemand die je kunt helpen is mijn advies dit:

Neem je tijd en kijk goed rond

Vergelijk wat iedereen je aanbied.

Ik vind deze punten wel belangrijk:

De prijs per sessie(s)

De sessie tijdsduur. Hoe lang duurt een sessie?

Wat wordt er belooft? Zijn het redelijke beloftes?

Wat voor instelling heeft het bedrijf, dienstverlening, praktijk of persoon? Is het puur zakelijk? Of is het een persoonlijke aanpak?

Wat voor gevoel krijg je van de persoon die je de hulp aanbied? Een goeie connectie en samenwerking is natuurlijk heel belangrijk.

Kies dan het beste voor jou en ga er helemaal voor!

Wat je dan ook beslist, veel succes 🙂

—–

Leer jezelf beter kennen

Ontdek je eigen innerlijke krachten.

Waardeer en geniet steeds meer van het leven!

Heb je nog een vraag?

Of wil je een afspraak maken voor een GRATIS CONSULT?

Zo ja, neem dan nu contact op met mij (Dave) via dit contactformulier of voor meer informatie klik hier: Gratis consult inplannen?

Belangrijk! Ik beantwoord e-mails altijd binnen twee dagen.

Als je binnen twee dagen geen e-mail van mij ontvangt, controleer dan je spam-map. Vooral als je een Gmail of Hotmail-account hebt omdat deze accounts heel vaak nieuwe e-mailadressen in de spam-map plaatsen. Als je je telefoonnummer aan mij doorgeeft zal ik je appen via WhatsApp in plaats van e-mailen.

Bedankt en een fijne dag nog!