Kosten en Contact

GRATIS consult 1 uur.

Ik ben vrijgesteld van btw. Dit betekent dat alle prijzen zijn zonder btw en er komen GEEN extra kosten bij.

95 euro per sessie

Tijdsduur per sessie: Tussen 90 – 120 minuten.

Bij een gratis consult van 1 uur kunnen wij een rustig gesprek voeren over wat je echt wilt om er achter te komen als ik je kan helpen of niet.

Meer info over mijn werkwijze? Klik hier: Over mijn werkwijze

Bij vooruitbetalen van 3 of meerdere sessies zijn er kortingsmogelijkheden in overleg.

Omdat ik een 3 tot 5 sessie proces veel effectiever vind, beid ik je de mogelijkheid aan om een korting te krijgen wanneer je voor 3 of meer sessies vooruitbetaald. Bijvoorbeeld bij vooruitbetalen van 3 sessies wordt dan de totale prijs 255 euro (85 euro per sessie) Voor iedereen is het anders hoe vaak de sessies worden gedaan. Over het algemeen zou dat één sessie per week tot één sessie per maand kunnen zijn. Het ligt eraan veel factoren.

Als je bijvoorbeeld na 1 sessie beslist dat je de andere sessies niet nodig heeft, kan je tegen de normale prijs van 95 euro per sessie betalen en het geld wat overblijft terugkrijgen, of je kan de overgebleven sessies in de bank stoppen en dus sparen voor een andere tijd om aan iets anders te gaan werken.

Je kunt een volledig overzicht van al mijn voordelige prijzen onderaan dit pagina terugvinden.

Op jou verzoek zijn sessies aan huis ook een optie. Je mag ook iemand bij hebben, mocht je dat willen. Jij moet dan ervoor zorgen dat wij tijdens de sessie niet gestoord kunnen worden door andere mensen, telefoons, huisdieren enzovoort.

Annulering

Ik geef graag mijn tijd aan mensen en daarom bied ik je een gratis consult aan. Tegelijkertijd vind ik het heel belangrijk dat je mijn tijd respecteert. Daarom wil ik deze simpele regels duidelijk maken.

Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur vóór de afgesproken datum en tijd.

Bij een gratis consult, als je binnen 24 uur afzegt of niet op komt dagen, worden er geen kosten in rekening gebracht maar ik zal geen afspraken meer met je maken.

Als je later dan 20 minuten bent zonder contact met mij op te nemen zal ik vanuit gaan dat je niet op komt dagen. Ik zal dan de afspraak gelijk annuleren en geen afspraken meer met je maken.

Bij een betaalde sessie, als je binnen 24 uur vóór de afgesproken datum en tijd afzegt, wordt er 50 euro in rekening gebracht.

Als je later dan 20 minuten bent zonder contact met mij op te nemen zal ik vanuit gaan dat je niet op komt dagen. Ik zal dan de afspraak gelijk annuleren en 50 euro hiervoor in rekening brengen.

Kom alsjeblieft op tijd!

De sessies vinden plaats bij:

Louis Chrispijnstraat 13 – 2 (bel is op de linker kant)
1065HD
Amsterdam

Zelfrealisatie Amsterdam prijzenlijst vanaf 1-1-2024

GRATIS CONSULT van 1 uur = 0 Euro
Alle betaalde sessies duren van 90 tot 120 minuten
95 Euro per sessie

Bij VOORUITBETALEN
1 sessie 95 Euro
2 sessies 180 Euro totaal. Dit is 90 Euro per sessie. Totale korting = 10 Euro
3 sessies 255 Euro totaal. Dit is 85 Euro per sessie. Totale korting = 30 Euro
4 sessies 320 Euro totaal. Dit is 80 Euro per sessie. Totale korting = 60 Euro
5 sessies 375 Euro totaal. Dit is 75 Euro per sessie. Totale korting = 100 Euro
Bij VOORUITBETALEN van 6 of meer sessies blijft de prijs op 75 Euro per sessie. Of als je 5 sessies koopt, blijft elke aparte sessie daarna op de prijs van de 5 sessie prijs (75 Euro per sessie)

Ik ben vrijgesteld van btw. Dit betekent dat alle prijzen zijn zonder btw en er komen GEEN extra kosten bij.

Als je voor meer sessies vooruitbetaald dan je eigenlijk nodig hebt kun je de rest van het geld terugkrijgen tegen de prijs van de aantal sessies die je wel hebt gedaan, of je kunt de overgebleven sessies in de bank stoppen om aan iets anders te gaan werken. Als je de overgebleven sessies wilt besparen is er geen tijd beperking op wanneer je deze wel kan gebruiken. Bijvoorbeeld dat kan de volgende week, maand of zelfs het volgende jaar.

Bijvoorbeeld: Je betaald 375 Euro voor 5 sessies maar je hebt er maar 3 nodig. Dan betaal je 255 Euro voor de 3 sessies en krijg je de rest terug. Je krijgt dus 120 Euro terug.

Let op!
Deze prijzen zijn alleen geldig wanneer het totaalbedrag vóór het begin van de eerste sessie wordt voldaan.
Alle prijzen en voorwaarden zijn onder voorbehoud.

Recensies en ervaringen van cliënten

Ben je nieuwsgierig over hypnose en hypnotherapie? Op deze site kan je uitgebreide informatie vinden. Hier zijn een aantal directe links.

Wat is hypnose?

Hypnose kan je helpen bij:

Veelgestelde vragen over hypnose

Heb je nog een vraag?

Of wil je een afspraak maken voor een GRATIS CONSULT?

Zo ja, neem dan nu contact op met mij (Dave) via dit contactformulier of voor meer informatie klik hier: Gratis consult inplannen?

Belangrijk! Ik beantwoord e-mails altijd binnen twee dagen.

Als je binnen twee dagen geen e-mail van mij ontvangt, controleer dan je spam-map. Vooral als je een Gmail of Hotmail-account hebt omdat deze accounts heel vaak nieuwe e-mailadressen in de spam-map plaatsen. Als je je telefoonnummer aan mij doorgeeft zal ik je bellen in plaats van e-mailen.

Bedankt en een fijne dag nog!